This community space has been refurbished to create a warm and welcoming environment where people can socialise, work and learn, access support services and take part in fun activities for the whole family.

The club’s facilities include: large performance space, training room, shared workspace, local business displays, alcove museum, community café and an IT suite. Our pre-contract services included attendance of the co-design meetings with the Client, Design Team, GLA, the co-design Artist and assisting in development of the Socio-Economic Social Value Strategy.

During the Covid Pandemic, our team successfully sourced Contractors interested in tendering for a refurbishment project using nontraditional procurement route. The biggest challenge of the construction stage was management of communication between Contract Parties. Liaison with significant number of stakeholders whose feedback on the Contractor’s Proposals is required as well as understanding importance of Nominated Architect, to ensure that the contract is not compromised.